Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masktät dimma


Regn som skimrar,
mask tät dimma.
På marken ligger de
guldpläterade löven i drivor tunna,
alltför snart multnar de bort.
Alltför snart är det skimrande guldet
försvunnet.
Kvar är bara de stumma träden och
den pinande vinden.




Fri vers av Klipparen
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-10 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt... I jorden ett myller miljoner av liv gnistrar och blänker...
Guldmotivet göms ....
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen