Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

antagligen inte som dina runt min hals


spyr hemma hos dig
och du håller inte om mig mer

drar en lättnadens suck
så du hör det. För visst hör du det?

men hemma springer det under huden
tänjer det på huden

sliter det sig ur huden

eftersom inget håller det på plats.

-
jag undrar hur hans händer känns.




Fri vers av feber
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-10 19:48



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Gillar verkligen hur du fokuserar på hur huden. Det får det att kännas så desperat och rått. Vackert!
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber