Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oerfaren ung jag är, med vett att vänta på mitt nu

När avstånd skyddar och skiljer åt utan skada
Som om jag alltid vetat var du funnit mig
Simmade lugnt i tidens flod till dig
Du tog mig upp: här är jag nu




Fri vers av Horace
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-11 17:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
intressant formulering, att vänta på sitt nu och ändå leva i ett
2021-02-12

  Väsensskild
Sen gäller det att veta när ens nu är.
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace