Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är en gåva









det är ändå härligt att man kan vara lite nöjd
ibland
tex idag när bedövningen från tandläkaren släppte
och min tillfälliga hjärnblödning försvann
det är bra att kunna njuta av livets goda ibland
dessa annars så dystra vintermånader...












Prosa av Androiden VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-02-10 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP