Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns att jag var lycklig en gång

Man kan inte styra allt i livet 

 

Ibland måste man flytta till mindre lägenhet 

Dra åt svångremmen 

Göra det man ska fast det inte är roligt 

Bita ihop 

 

Ibland möter man människor 

Som man måste förhålla sig till 

Vakta sin tunga 

Försvara sig emot 

 

Livet krymper 

Blir grått och fattigt 

Man fryser av alla småttigheter 

 

Och ibland möter man människor 

Som gör att livet vidgar sig 

Man får nya impulser

Nya tankar och idéer

Ny energi 

 

Man blir förälskad 

Livet blir rikt 

Man blir rik

 

 

 

 

 




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-02-10 23:16



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Alldeles avskalat och enkelt, men berörande! Tycker om den här texten!
2022-02-27

  Monica Lindgren
Egentligen skriver du om självklarheter, sådant som många upplever, men det är berikande att se tankarna formuleras, så som du gör det! Tänk förresten på Schopenhauers ord: Livet är till för att uthärdas!
2021-08-12

    Sefarge VIP
Fyndigt skrivet!
Om att ta tillfällen
I akt när de öppnar
Upp sig och kunna
Stänga igen gå
Vidare till andra
Situationer när
Det så då känns
och bränns. ..
;)
2021-05-09

  bibbi ahrnstedt
Väl diktat och fint funna rim, ja, önskar att livet blir rikt för alla
2021-02-12

  Niliboy
Det sistnämnda har jag nyligen upplevt å det gör mig lycklig!
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP