Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/0hMzu36rj9Lf2WK0cZrYk9?si=DHcxT37JSf64uTAuwgEufg


Tegnell






Tegnell

kunde ses

dricka kaffe

på stranden med de vita snäckorna

och det ljusgröna havet

skummade,

salta tungor som smekte sanden

och Tegnell



hade leopard tanga på sig

och en blomsterkrans som han hade fått av SR
från sitt sommarprat

och sin röda polotröja,

han stod på stranden och funderade på epidemiologi

och virus

och r0-värde

och hans fru låg och solade sig,
läste Leif GW Pärssons senaste

drack sangria

-Tegnell: sa hon


kom hit älskling

men Tegnell satt med sin epidemiologi litteratur från 1300-talet

såg framtiden gnistra bortom oceanens rand

hur svensken skulle segla upp som symbolen för
akademisk brillans,

med logisk stringens navigera elegant på stormiga hav

medan kineserna som spärrade av Wuhan var myror som kröp
omkring ovetande

överreagerade

inte behövde man väl spärra av en 10-millioners stad
för en vanlig influensa..?

Tegnell, såg framtiden glittra bortom oceanens rand

Tegnells tid var nu,



det visste till och med Dr Alban









Prosa av Androiden VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-02-10 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP