Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mjuka

Med trygghet och värme
och en själ som stimuleras rött
och att skratta och vara sig själv
gör att dina hårda kanter blir mer porösa.
Så porösa att dina kanter blir mjuka.
Så mjuka att dina vassa kanter inte kan skada dig.
Det mjuka är nu hårdare än det hårda mjuka.

©Andreas Johansson




Fri vers av AndreasJohansson
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-11 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndreasJohansson