Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja

Vansinnet leder oss
In i livets
Labyrint av otäcka
Jättar som hindrar oss
Att leva lyckliga

©Andreas Johansson




Fri vers av AndreasJohansson
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-11 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndreasJohansson