Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack För Matteus 6:6

Det är lätt att glömma bön när man har det tungt och svårt å lider!

en god vän tipsade om Matteus 6:6 i Bibeln å det är ett helt fantastigt bibelställe som jag rekommenderar till alla! Det har hjälpt mig och gjort mig helare å styrkt!

Birre




Prosa av Niliboy
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-11 05:28



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så fint att du finner styrkan.
2021-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Fint tips...
2021-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Glad för din skull att du fann styrka av bibeltexten.
2021-02-12

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2021-02-11

  Kajan VIP
Fint att din väns goda råd sprider sig, och stycket innehåller kloka ord.
2021-02-11

    Lena Staaf VIP
Fint att kunna bli styrkt av en Bibeltext!
2021-02-11

  Sparvögat VIP
Tack för det fina tipset Birger och så bra att det styrkte dig...
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy