Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes två blå


Flickaktigheten
i hennes blick
faller in i min trall


gör mig duvung
som en svissande
nymorgnad slända


får lust att sjunga ut
näktergalen i mig
då månen försilvrar


var slant i fontänen
är en version av henne
och de två blå


ögonkast att erövra
eller bara handlöst
av kärlek falla in under




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-11 09:24



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Vackra ord om förälskelsens
magi. Som ett ungdomselixir.

"gör mig duvung
som en svissande
nymorgnad slända"

En strof som för mig
till en annan poetisk
dimension.

2021-02-11

  Öknens Ros VIP
Härligt befriande ord av kärlek!
2021-02-11

  AiA Maria den fria

Hurra!

Underbart

Livsbejakande

i de vackraste rader


Tack!
2021-02-11

  Susen VIP
Wow in i hjärteroten. Vackra rader om kärleken
2021-02-11

    Lena Staaf VIP
Vilken sprittande härlig kärleksdikt!
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP