Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kedjan

Mitt liv
mina erfarenheter
ditt liv
dina erfarenheter
kom låt oss förena dem
till en kedja av starka länkar,
där kärleken får bli det vi svetsar
samman allting med.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-11 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som har styrka och mening och lockar till eftertanke!
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP