Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräcken

i morse blev jag väckt av Djävulen han viskade ömnt i mitt

öra . det är dax att komma hem nu  jag log och blinkade

 

med ena ögat och sade strax jag ska bara försonas med min

Gud för min väg har varit lång . många skratt på sorgens väg 

 

då jag hopplöst sökt lyckan det är fördjävligt när jag har left i 

skräcken att jag ska dö . men jag inser nu att det är livet som 

 

har skrämnt mej hela vägen och ni kallar Djävulen ond .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-11 10:57



Bookmark and Share


  Kiffe
beskrivet ur ett modigt mänskligt hjärta om livet
2021-03-06

  AiA Maria den fria

Insiktsfullt som berör!

Tack!
2021-02-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
Usch låter hemskt i mina öron.
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten