Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit flagg


jag viftar så armen värker
står på tå för synlighet
snälla skjut inte
jag kapitulerar
du ser åt ett annat håll
när du avfyrar ditt vapen
rakt mitten av mitt hjärta
som blöder, trasas sönder
stilla slutar slå för dig

tystnad
stillhet

du går vidare
snabbt
som om inget hänt




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-11 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild