Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svagt ögonblick

När solen har gått ner och jag har dragit för rullgardinerna. När vi lagt oss i min säng och du har nästlat dig in i mina blodådror. När kropparna hungrar efter varandra och fega händer blir modiga. Är du nöjd med dig själv då? Är du den du vill vara?

När sinnet är försvagat och natten fallit på. När jag välkomnar dig in trots att jag vet att du vet. När din värme blir till min värme och jag för stunden får vad jag vill ha. Är jag stolt över mig själv då? Är jag den jag vill vara?




Fri vers (Prosapoesi) av Vackertass
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-11 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vackertass