Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från gammalt till nytt

Hur gör man
när gamla mönster måste bli nya
Hur ska övergången broderas ut
när stygnen ska formas om
och samtidigt vara sammanhängande

Har ingen aning om hur nära jag är
men jag vet att jag inte är där
för allting börjar om
runt och runt går det
om och om igen
alltid samma sak
alltid samma person
i olika kroppar

När når det nånsin ett slut
det ligger hos mig
det är jag som måste hitta ut
jag kan bara inte se
vart jag ska fästa nästa stygn




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-11 16:48



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Du ställer bra frågor om hur man flyr till verkligheten. Hur man knäcker glasväggen, når ut, öppnar portarna. Visst är det lättare i skogen, ensamhet får en annan karaktär i naturen, man rinner ut, tunnas ut, blandas ut.
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Vackertass