Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets passion

 

Du sjöng mig tillbaka

du smekte min själ

du dansade stilla

du ville mig väl.

 

Ingenting kunde störa

din koncentration

du sjöng mig så nära

en mörkrets passion.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-11 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP