Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spökskriva

 

Nä, tänk om skulle ta åh spökskriva
lite... under ett kärlekstörstigt pseudonym.
Hemsöka din själ, blåsa liv i gardinerna.
Säga “Böö” i dina tankegångar och skramla
lite på vinden bland dina ömtåliga
flyttkartonger. Smekande ord travade
på varandras klenoder.
Damma av ditt hjärta...

 

Damma av ditt hjärta...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-11 17:52



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Måste nog lite till mans damma av sitt hjärta ibland.
2021-02-19

  Schackpoeten
Bra, trodde sista raden skulle bli

"Damma av mitt hjärta..."
2021-02-13

    Sefarge VIP
Alltid ger det lite cash
Vid sidan om. ..?
Skrammel,skrammel
;)

2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP