Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtansdag

Ni ser på varandra.
Med kärlek omfamna.
I trygghet hamna.

Ni stödjer varandra.
Med tro att ni är allt.
I både varmt och kallt.

Ni kysser varandra.
Med ögonen slutna.
I famnen knutna.

Ni älskar varandra.
Aldrig, varandra klandra.
Tillsammans, föralltid vandra.




Bunden vers av SaraSt
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-02-11 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraSt
SaraSt