Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna för att möta

nu lämnar jag dig
det svider och smärtar
saknad redan innan avsked
ånger och vemod fyller min natt

nu möts vi i framtiden
rikare, visare utan smärta
längtan som stillas och återförening
tillförsikt och framtidstro fyller min dag

oundvikliga avsked
varför denna kluvna känsla
när allt är sagt och gjort
finns bara framtiden kvar




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-11 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild