Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra själ

Molnen täcker dina fransar
Varje vingslag når upp
till himlen
Ditt hjärtas skönhet bevaras
i all evighet
Du är en själ utan like
unik i din skörhet
Ljuset har dig i sin famn




Fri vers av Seasons VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-11 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP