Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit sidenäng

andetagen etsar
jordavtryck

blicken min
slår solkullerbyttor
över vit sidenäng

själen lyfter

landar barfotad
mot himmel blå

molnseglar draperad
av Pyrrhulas sång

hjärtan glödtänder




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-11 18:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP

Intagande sol, februarisnö och domherrars kvitter.
Underliggande vårlängtan.
2021-02-11

  Maja Ivan
Vilken otroligt vacker dikt.
Så som det känns att stirra förundranfullt på nyfallen snö som gjort allt annorlunda. Får tankarna att vila mot känslan av inspiration. Tack!
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP