Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What? Ju gott!

- Till rätten sushi ej agree!
Den är ju för spectaculary...
- Du har totalt fel
den har en stor fördel:
Den är bara så där gott fishy...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-11 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt