Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ var i vattnet ovan molnen, kom ner till dig

Innan molnen mognat,
Stod jag framför dig okänd
Med böjt huvud och bultande
Ungdomligt hjärta djärvt förlorat




Fri vers av Horace
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-12 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace