Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det dyra vinet ... som vill bli omtyckt

Jag är ett fint vin i en svindyr flaska.
Jag gör allt för att fresta dig till max.
Jag lockar dig till skratt och en flykt
y

Nu har jag lyckats, hälls upp i ett dyrt glas
Avnjuts till en bit mat
Hälls åter igen upp i ett glas
Snart är jag upp drucken
Jag är så nöjd.



Jag är ett fint vin i en svindyr flaska som lockar på hyllan.
Jag är ett fint vin som snart hälls upp i ett glas .
Jag är så nöjd. Att jag snart är uppdrucken.


Nu har jag lyckats att locka dig igen
En flykt in i dimman är väl inte fel
Glömma allt för en stund.
Skratta och ha kul.


Jag är en svindyr flaska vin
Jag står och lockar dig på hyllan
Mitt mål är att du ska tycka om mig
Mitt mål är att vi ska bli ett

Jag är en svindyr flaska vin som lockar på hyllan.
Jag är ett fint vin som du ska njuta av
Men jag är falsk som fan .... Mig blir du inte av med så lätt...




Fri vers av Carmen Sjögren
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-11 19:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Alltid retar det nåågon?
;)
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren