Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fina corontänliv

I mitt corontänliv
råder friden
över oron i tiden
kiv och lurendrejeri
korruption och spektakel

här göder jag den egna glöden
här ges leken värde
jag experimenterar
med förutsägbarheten
mot en fond av monotoni

jag lägger färg till vad jag vill
och månader blir år
i corontän
och jag har lärt mig mycket fint
av att stanna kvar där jag är!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-11 19:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja att se glaset halvfullt istället för halvtomt ... :) tack!
2021-02-16

  lila fjäderblomman VIP
Ljusa värmande rader!
2021-02-14

  Kungskobran VIP
Känner jättemånga som har haft covid 19 alla utom en har haft lindriga symtom
hon som blev sämre fick syrgas några dagar men är nu frisk och kry.
Vi kanske oroar oss i onödan om vi inte är multisjuka gamla och skröpliga.
2021-02-13

  aol
Så positivt livsbejakande skrivet,
jag har själv gått igenom covid19
2021-02-12

  Rise Little One
Man lär sig och anpassar sig till den nya livsstilen... Inget är omöjligt i sinnen.
2021-02-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsbejakande och ljusfylld dikt i coronatidens mörker, som sprider glädje.
2021-02-12

  Kungskobran VIP
Gjorde en antikroppstest då jag hade haft alla Corona symtomen men det fanns inga antikroppar så jag får gå vidare med coronalivet som du så fint beskriver
2021-02-12

    Lena Staaf VIP
Så trösterikt i mörk tid!
2021-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar din förmåga att hitta ljus i mörkret.
2021-02-12

  Respons VIP
En positiv dikt om coronan - den behövs!
2021-02-12

  AiA Maria den fria


Underbart
Kraftfullt
Läkande
Livsbejakande!

Tack!
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP