Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyltar

världen ramas in i
rutorna ifrån ett exceldokument
printern blöder i regnbågens färger
ljuden av maskinerna
är så påtagligt bekanta
som poplåtar i huvudet
jag gör skyltar med budskap:
här tänker vi tyst!




Fri vers av kalldusch
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-11 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch