Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Tystnat

Jag förlorade mitt jag
När jag försökte passa in för andra
Men en dag
Ska jag egna vägar vandra

Det tar tid
Att hitta sitt eget
Låter hjärtat ta vid
Och vågar ta steget

Nu är det dags att börja lyssna
På själens röst
Som nästan tystnat




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-12 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva