Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmare

I tinningarnas tempel
duggar skisser av framtiden
tunna silverstänk tecknar
morgondagens mäktiga landskap

Strömmar av medvetande
Bildar flöde
Ett sinne forsar fram som vatten
Drömmarnas flod spränger fåran
dånar fram
när rännilar bildar floddeltan
briljanta arkipelager i smaragd

Gryningens ljus vid horisonten
Ger en ny kontur att sträva mot
En ny dag hägrar
I skuggorna bortom bergen




Fri vers (Fri form) av Max Magnusson
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-02-12 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Magnusson
Max Magnusson