Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling

 

 

isblå himmel

mot gnistrande snö

ett fruset landskap

i vila det levande

 

snart ska kylan vika

för värme från sol

väcka allt till liv

som förut varit dött

 

vårens ljuva toner lockar

här har sorgen inte rum

späda knoppar sväller

för att snart slå ut i blom

 

våren är en härlig tid

många hjärtan slår

ljuva känslor väcks

det är kärlekens tid

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-12 10:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nej fy fasen, vårdepression lurar runt hörnet, låt det bli sommar direkt istället.
2021-02-13

  Sparvögat VIP
Stor längtan efter våren i sköna ord skrivet...
2021-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och upplyftande dikt om den ljusa tid som ska komma.
2021-02-12

  AiA Maria den fria



Bejakande
Kraftfulla
Rader

<3<3<3

Tack!
2021-02-12

    Lena Staaf VIP
Fina ord om den vår som klappar på isande dörr.
2021-02-12

  Kungskobran VIP
Vad som göms under snö, kommer fram i tö
2021-02-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vackert vi väljer
varandra vårdar
välkomnar våren
vidunderlig värmande.

2021-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förstärker min vårlängtan!
2021-02-12

  Solstrale VIP
Vårkänslo-hopp du oss bringar!
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP