Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ett gott skäl...

- Du har ju ej något alls Bell!
Ej ens nå´t vackert plagg på nå´t ställ...
Smal som en tana...
Finns plus på din bana?
- Ett pytte litet då jag är snäll!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-12 10:18



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Det är ett stort plus+++++:)
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt