Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till

 

 

kyssen het och ivrig

smekande rivig

kläder åker av

rider på kärleks hav

 

smek mig ung och het

för detta jag vet

mina bröst i dina händer

dina ögon glänser

 

känn på min lystna kropp

den vill ta sig ett dopp

i kärleks ocean

du min starke man

 

tiden den försvinner

likt vårflod rinner

passionerad är vår kärlek

så äkta och utan svek

 

dig jag litar på

det är ju ändå

vi två som hör samman

i fröjd och gamman

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-01 09:51



Bookmark and Share


  PPQ
så härlig rytm på alla de sätt
2021-07-17

  Bodingen VIP
Här knu...sslas det inte på lustan.
2021-03-03

  Kungskobran VIP
Det finns bara ett ord, hääärligt
2021-03-01

  wiria77
underbbar kärlekspoesi

2021-03-01

  Feliaxel VIP
Känslosamma rader
2021-03-01

  ULJO
Stark och känslofylld kärlekspoesi.

2021-03-01

    Lena Staaf VIP
Att ge sig hän. Passionerat skrivet!
2021-03-01

  Sparvögat VIP
Passionerade ord i kärlekens namn...
2021-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP