Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri



Det förfrusna landskapet
låg som en ogenomtränglig vägg

I detsamma som temperaturen gick upp
förändrades frekvensen

Isig kyla som förvandlades
till svettdroppar

Såg rätt in i solen och hjärtat smälte
Fri igen










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-12 13:06



Bookmark and Share


  PPQ
gillar slutet på dena så bra
2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP