Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt beteende sårade till max...

Jobbvän kom ej i tid till sitt bord...
Jag gav AFTER EIGHT! Hennes lycka gjord!
Hon sa, hur vet Ewa
den får mig bäst leva...
Läs text! Du är aldrig i tid ombord!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-12 14:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vissa saker verkar som gå i repris, kanske att de är tillgängliga på så vis, att efter åtta även en annan kan stämpla in, trots en vana av en sorts svinn, en själv kunde 'gå på' vid sju 'likt en gris'...
2021-02-13

    ej medlem längre
Du tycks veta hur vänner ska tas om hand genom att bjuda flott. Trevligt.
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt