Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRKÄNNING - tanka

Vårmild sol lyser

smeker snöhög till tårar

leker med sorgen

värmer kallt hjärta med ljus

skingrar mörka skuggors spel




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-02-12 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack för denna fina tanka...
2021-03-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken målande text! Låter ljuset komma fram i all sin glans!
2021-02-16

  Feliaxel VIP
Vi längtar nog alla efter vårsolen nu
Fint beskrivet
2021-02-15

  Anya VIP
Vilka vackra och talande rader. Mycket fint. Du gestaltar och visar vad solen gör med omgivningen. Snyggt!
2021-02-15

  ULJO
Snart är en här med sin blomsterprakt. Våren
2021-02-15

  M.Eta
De två första raderna, så fina ord! Smeker snöhög till tårar, suveränt!
2021-02-14

  Öknens Ros VIP
Ord med värme i.
2021-02-13

  Niliboy
Här anar vi solen iå snart börjar den värma till stor lycka för många! En fantastisk tid väntar!
2021-02-12

    Lena Staaf VIP
Fint och förhoppningsfullt!
2021-02-12

  Poeten Salvador VIP
Snart
2021-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Jättefint skrivet om den underbara solens magi!
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP