Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dubbelhaiku från kulturreservatet Lingnåre med lämningar från vikingatiden. Har en utställning också, med fler bilder därifrån.


Under det vita täcket

Lingnåre vilar 
under det vita täcket
Väntar på våren

Snöhöljda rösen
sover lugnt sen tusen år
Ruvar på minnen




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-12 16:16



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vackert!
2021-04-25

    ej medlem längre
Så stämningsfullt. Och väldigt välljudande! :)
2021-02-15

    ej medlem längre
Naturen tycks sova gott under vintertäcket. Bra text. Gillar ("väntar på våren").
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP