Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla hjärtan


 



Ögonblinkar

rodnande

kärleksskimmer



andetaget

spinner

i harmoni



hjärtat bultar

vingslag

i takt



grässtråna

böjer i

kattkropp



mjukt

smeker

blomtoppar



dofter

fyller hjärteroten

rusigt



 

 



Tavlan egen skapelse




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-12 16:40



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Lekfull och lätt, med härlig känsla rakt igenom; och bilden likaså : )
2021-02-13

  Sparvögat VIP
Vackra tankar tecknade i ord och bild...
2021-02-13

  Solstrale VIP
Mycket trevlig läsning, ger inspiration! Tack! Tavlan är så glädjefylld!
2021-02-12

    Lena Staaf VIP
Somrigt och vackert!
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP