Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmiska trumslag som hjärtslag

din pulserade snabba puls
mot min pulserande
innersta kärna
hud mot hud
hand i hand
tanke till tanke
perfekt synkroniserat
elektrisk kemiöverföring
hjärtan i samma rytmiska slag
ouppnåeliga illusion av helhet




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-12 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild