Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onåd

hämndlystna blodvite
sipprar ner i vit snö
färgen av min kärlek
sprider ut sig

rött blöder blodet
ur min mungipa
efter ditt slag
rakt in i min själ

du vill göra mig
till någon jag inte är
men det är du
som visar ditt rätta jag




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-12 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild