Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderfall

Jag drömde att något brann
ett ödehus eller ett hem
en lada fylld med mjöldryga och timotej
avföda och markgift
ur den doftande skörden
och hur kopparödlans leende
förvandlades till mylla och ben;
jag drömde att något föll
kanske var det ett regn
eller kanske var det natten,
i drömmen gör vi inte skillnad;
om jag dör i sömnen ska jag lova
att aldrig be om något mer




Fri vers av Grävling
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-12 17:53



Bookmark and Share


  Christoffer Bergström
Du har verkligen ett eget språk, vackert och med oväntade poetiska bilder,

2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling