Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara människa


Det kanske kunde
tyckas lätt
att följa givna mönster
och bara göra rätt

Varför gör vi människor
inte bara det vi ska
och följer givna mönster
varje dag

Det är ju lättast att inte
bryta normen Eller hur?
För vi är väl ändå
inga vilda djur
Eller är det kanske det vi är
När vi tror oss hittat
rätta vägen
och ändå rasar nerför stegen

Att bara följa givna mönster
rätt och slätt

Visade sig inte alls vara så lätt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-12 19:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tänkvärt! Tror att de flesta av oss har upproret inom oss.
2021-02-13

  Kungskobran VIP
Jantelagen skall gälla här i Sverige, så det så. Stick inte upp med andra åsikter än de politiskt korrekta för då är du paria
2021-02-13

  alicja lappalainen VIP
en viktig existentiell fråga
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP