Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många år senare regnar det än, himlen högt ovan molnen

Jag som ville springa ända fram för att trösta
När du vände dig om för att gå iväg, i tårar
Då ville du att jag skulle gå och jag lydde
Regnet över oss och himlen lyfte oanat




Fri vers av Horace
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-15 16:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Håller med skrivare under, det smärtar verkligen när någon en känner såväl gråter, mår dåligt och utbrister 'gå bara gå', och en själv tvingar sig att 'lämna'... Många texter verkar handla om den ljuva kärleken, den smärtsamma och den 'ute'-lämnande.
2021-02-15

  karenina VIP
Känslofylld och smärtsam, förmedlar verkligen känslan av ett adjö
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace