Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valentin

I brustna hjärtans omfång
en ros bliva röd pånytt
När ljuset skingrar oron
är mörker ett ord som flytt

Det viskades lätt i dalen
om hur lätt allting förgås
Ibland byter drömmen om
evig tilltro växlar och lås

Såsom blomman nyutsprungen
med kronblad, kyss och juvel
Blixtrande sprakar eldkvast
för kärleken har sällan fel




Fri vers av killedbycoffee
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-13 01:40



Bookmark and Share


  Thomcover
Jag kan se mig själv i dina texter- Otäckt men ändå skönt.
Tack
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee