Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds eget land.

K:Stonehenge: DNA reveals origin of builders - BBC News

Arkeologer tror att de har upptäckt ursprunget till det förhistoriska monumentet Stonehenge efter att de avslöjade resterna av en gammal stencirkel i Wales som kan ha demonterats och byggts om hundratals år senare i England, som misstänkt och hoppats på. .

Druider hittade lay-linjerna.

De hittade den i Wales och följde den till källan.

De kan ha gett vägen dit alla linjer möts.

Jag skulle vilja tro det. Ett anslutningsnav om du vill. Stonehenge ansluter till alla andra historiska platser runt om i världen. Nät av energi. - Jordens livskraft.

De trodde att jorden var ett levande väsen. Anda.

Det var platsen som matchade himlen ovan, (Som ovan, så nedan.) Allt är anslutet. Vi är en del av universum och allt är ett.

Kartläggning av planeterrörelserna. Jordens årstider. Vår koppling till det vårt liv, död, mänsklighetens återfödelse. "Cirkel av liv, död och återfödelse." -. Keltisk tro. Kanske är det vad stenarna representerar?

De fann hur man kunde bevisa det genom att flytta stenarna dit. . Kunskapen förlorad för oss. Stones lämnar oss ledtråden till vad de visste. De var genier.

Ska vi flytta Stonehenge igen från England till Skottland?

Och låt människor om 400 år senare fråga varför.

Urbefolkningar i England, Wales, Skottland och Irland går tillbaka till slutet av den senaste istiden.

Att säga att kelterna och andra medlemmar av de andra tyska stammarna som senare koloniserade England är engelska liknar att säga att de är inhemska infödingar i Skottland, Irland eller Amerika etc snarare än koloniserare av Irland Skottland och Amerika.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-13 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP