Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Social desillusion och att ha på sig en mask har lett till att antalet sjukdomar har minskat. "Det är en riktning mot pandemin i Rumänien.


Covids sjukhus började tömmas i Rumänien.

 Vad sjukhuschefer säger Antalet Covid-fall har börjat sjunka nyligen, liksom antalet patienter med svåra former, som antagits till ATI. Sjukhuschefer säger att det är den bästa situationen sedan sommaren 2020 och avser att återgå till normal aktivitet, åtminstone delvis. Hur är situationen på Covids sjukhus i huvudstaden Sjukhuscheferna i Bukarest hävdar att de är minst halvtömda sedan årets början, och denna situation visar åtminstone delvis återgång till sjukhus. På Colentina-sjukhuset är 116 sängar av 300 upptagna och vid Victor Babe 23 bara 235 av 600. På Sfântul Ioan finns 55 patienter med Covid och 200 platser, på Bucur moderskapssjukhus finns bara en säng upptagen av de 17 som tilldelats patienter med Covid, och till Marius Nasta med 50 upptagna sängar av 79. Chefen för "Marius Nasta" -institutet, Beatrice Mahler, hävdar att detta är den bästa situationen sedan sommaren 2020, och andelen måttliga fall representerar ungefär hälften av det totala antalet Covid-fall. Det är första gången sedan sommaren när det finns platser på ATI Covid på Marius Nasta Hospital. "Antalet sjukhusvistelser har minskat, de patienter som anländer har majoriteten av måttliga former av skador, så att andelen måttliga fall representerar hälften av det totala antalet. Det är bra. Under de senaste två veckorna har vi platser i ATI Covid. Vi hade denna situation i Nasta först i början av sommaren 2020 ″, sa Beatrice Mahler. Beatrice Mahler anser att strikt efterlevnad av de regler som införts av myndigheterna har lett till denna situation, mycket förbättrad jämfört med slutet av förra året. Social desillusion och att ha på sig en mask har lett till att antalet sjukdomar har minskat. "Det är en riktning mot pandemin i Rumänien. Det är bra att det finns färre ärenden. Några av effekterna förklaras av de regler som följs, av hur människor förstod att hälso- och sjukvården behöver deras hjälp. Att bära masken och distansera ledde till dessa resultat. Jag hoppas kunna behålla denna trend ".




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-13 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP