Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021-02-13


Hands-on

 

I’m very hands-on.
När det kommer till att vilja känna dig
i tid och rum, kliver jag ut ur provrummet
med outfiten i famnen. Alla vinklar speglas i dina
ögonfransar och du granskar mina metaforer från
Tellus till Out of space.  A touch is a touch,
a kiss is a kiss. Det är ingen subkulturell-thing.
If I like you. You’ll know. Probably like V.I.P
like V.I.P! You’re my V.I.P baby and you can’t stay away.


För jag är ingen One Hit Wonder
You’ll feel more of me.... see more...of me
This rnb baby, so put it on beep beeeep...baby!
That cellphone... your body, break a sweat
Interstellar stutter.... so put it on beep baby!
Let your waist crash on my shoulders... land on
my chest and kiss me like Jupiter would burn...
I know you feel my voice like thunder...like rain

Get on board and surf my gigabytes... SURF me...

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-26 10:42



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Häftigt vacker och metaforisk dikt. Applåd och bokmärkning.
2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP