Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


11/2-2021


Hur mainstream är du?

Hur medelmåttig vill du att jag ska vara?
För jag kan sjunka riktigt lågt...
mina händer ta toner i falsett och hasa mig
nerfrån dina ögonlocks hårresande Opera.
Slicka din underläpps subkultur.
Låta lite underground mellan dina seriffer,
if you know what I mean...?
Dunka acapella mellan dina bastrummor
och dansa lindy hop framför ditt hjärtas
stående ovationer. Så publiken bland dina
hormoner jublar mellan raderna.
Placera dig på första parkett. Sedan gränsla
din pulskurva i spagat och kyssa dig impulsivt med afrodisiak.
“Gesundheit”     
I get the feeling you’re looking for more
than a one hit wonder, ett One night stand
         

“Bless you”




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-13 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP