Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvdans och spindelväv


Skogen nyväckt ur
dimma och dis

doftar friskt av gran

När morgonsolen
just torkat
en spindels garn

Med strålar av
spunnet gull

Och du själv
finner dig förtrollad

ja nästan som i trans

Omfattad av allt det
gudomligt vackra

och av älvors dans




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-13 10:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gudomligt vackert skrivet! :)
2021-02-15

    Lena Staaf VIP
Golvad av det vackra och fantasin bbbbygger på! Fin dikt.
2021-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP