Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De många dukarnas gud

Resan till Paris
föddes på boksidorna
blanka, lockande

Små frön hade såtts
jag tyckte mig se groddar
redo för skönhet

Louvren tog min luft
D’Orsay slog mig till marken
och Paris broar!

Min skyddande hud
garvad som en slagpåse
mjuknade igen

Om det finns en Gud
sket hen i manualen
och gick på feeling

skapade världen
och alla skapare på
konstnärlig instinkt




Skapa | Skriva (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-02-13 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP