Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en friskhet

Det finns en friskhet
I att sitta
Insvept i filtar
På balkongen
När snön fortfarande ligger
Utanför

För solen gör underverk för själen
En sån här himmelsblå dag




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-13 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva