Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I denna tid, har det blivit flera avsked.


SISTA HÄLSNING

Följde Dig till graven

Vi var de stipulerade 20

Mäktigt, vördnadsfullt

Bars Din kista

Till sista vilan

Efter minnesvärda ord 

 

Vi alla sörjde

Saknade Dig

Och de sista orden

Som aldrig blev sagda

 

Vi följde Dig till graven

Din sista vila

Som Du önskat

 

Gunilla 20210213




Fri vers (Fri form) av Gunilla VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-13 14:36



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert formulerat om ett sista avsked.
2022-05-03

  Bibbi VIP
Fint.
2021-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP